top of page

De weide in Huissen is in het voorjaar en de zomer dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Met speeltoestellen voor kinderen, picknicktafels om gezellig samen aan te eten en drinken en natuurlijk overal dieren. Van geiten, schapen, kippen, pony’s, herten tot alpaca’s. En de dierenfamilie breidt zich de komende jaren alleen nog maar uit.

 

VRIJWILLIGERS
 

Sinds maart 2019 zijn we druk bezig met het verbeteren van de weide en de dierenverblijven. Ons doel? Een mooi thuis voor de dieren en een gezellige ontmoetingsplek voor de gemeente Lingewaard. Hoe meer steun wij krijgen, hoe vaker wij de deuren kunnen openen voor publiek.

 

Tientallen vrijwilligers zijn actief. De een zet zich in als dierenverzorger, de ander is vooral druk in de weer als klusser en weer een ander probeert sponsors te werven of schrijft berichten voor social media. Met z’n allen zetten ze Dierenweide Slingerbos op de kaart.

 

Sinds 2021 zijn we in het voorjaar en in de zomer iedere zondag open voor publiek. We willen vaker open, maar daarvoor hebben we wel meer vrijwilligers nodig.

Wil jij eens in de zoveel tijd gastheer of gastvrouw zijn? Stuur een mail naar info@dierenweideslingerbos.nl

Weet je dat er in heel Lingewaard geen toegankelijke dierenweide is? Op verschillende plekken in onze gemeente zien we paarden, geiten en schapen, maar nergens kunnen we zo dicht bij de dieren komen als bij Dierenweide Slingerbos!

DIT IS DE DIERENWEIDE

STICHTING DIERENWEIDE SLINGERBOS

Dierenweide Slingerbos is een stichting. Het bestuur leidt en vertegenwoordigt onze stichting op vrijwillige basis. Wij hanteren dus geen beloningsbeleid.
Het bestuur bestaat uit:

Maaike Kapoen - voorzitter

Jackelien Matthijssen - secretaris

Daphne van de Koppel - penningmeester

Cilla Schot - algemeen bestuurslid

In ons beleidsplan geven we onze plannen weer voor de toekomst. 

Overige gegevens

RSIN: 859305946

Contact:
Gravekamp 24
6851 NL Huissen

 

bottom of page