top of page

DIERENWEIDE STEUNEN?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons werk en dat je ons wil steunen.

Als vrijwilligersorganisatie is iedere hulp welkom.

Je kunt je inzetten als vrijwilliger, geld doneren of ons financieel steunen als zakelijke vriend.

Vrijwilliger

Zakelijke vriend

Ben je gek op dieren, vind je het heerlijk om buiten bezig te zijn en wil je graag aan de slag als vrijwilliger? Dan is Dierenweide Slingerbos jou misschien op het lijf geschreven. Er zijn verschillende manieren om te helpen. Van klussen, het verzorgen van dieren tot bezoekers ontvangen in de rol van gastheer of gastvrouw. 

Dierenliefde

Bij ons zijn er vrijwilligers in allerlei soorten en maten. Man en vrouw. Jong en oud. Vrienden en stellen. Wat hebben ze gemeen? De liefde voor dieren!

Flexibel

Als je denkt dat je niet kunt helpen, omdat je maar weinig tijd hebt dan heb je het mis. We zijn hartstikke flexibel! Sommige dierenverzorgers zijn er iedere week, anderen om de twee weken. De een draait wekelijks twee diensten, de ander eentje. Ook ons klusteam is bij met flexibele handjes. Wil je een keertje helpen, maar niet bij iedere klus? Geen probleem! Hou je juist wel van vastigheid, dan ben je ook van harte welkom.  Check de vacatures!

Wil jij het verschil maken voor jouw buurt? Als vrijwilliger help je onze activiteiten te versterken en draag je bij aan een leukere leefomgeving. Bovendien geeft vrijwilligerswerk je een goed gevoel!

Meer weten? Stuur een mail met je contactgegevens naar info@dierenweideslingerbos.nl. Onze vrijwilligerscoördinator neemt contact met je op.

Heb je een bedrijf en word je blij van onze ontmoetingsplek in de gemeente Lingewaard? Je kunt ons als zakelijke vriend op diverse manieren steunen. Financieel, door vrijwillige inzet of het leveren van materialen. Iedereen die ons helpt, zetten we op Facebook, Instagram en onze site in het zonnetje. Want we zijn trots op iedere samenwerking!

Sponsor
Als bedrijf kun je ons financieel steunen. Je bent dan een sponsor die jaarlijks een financiële bijdrage levert, waardoor wij kunnen blijven bestaan. 

Materialen
Lever je liever materialen of wil je je belangeloos inzetten? Daar zeggen wij geen nee tegen! Zo konden we met de bus van de Smaakcateraar een kippenhok ophalen en was Johnny Mom Grondverzet belangeloos aan het werk voor ons nieuwe pad naar de hoofdlocatie. Zonder zakelijke vrienden kunnen wij niet bestaan. Heb je een leuk idee voor een samenwerking? Laat het ons weten. We zijn altijd nieuwsgierig!

Onder andere deze bedrijven gingen jou voor: AH Huissen, Bart Boxx, JG Reclame & Promotie, Bordbusters, Kinderopvang Zonnekinderen, Open Makelaars en Jansen Totaal Wonen.

 

Meer weten? Stuur een mail met je contactgegevens naar info@dierenweideslingerbos.nl. Ons sponsorteam neemt contact met je op.

Website herten.jpeg

We hebben trouwens een ANBI-status. Dat betekent dat het adopteren, doneren, schenken, erven en het geven van een gift voordelig kan zijn voor jou. Bezoek voor meer informatie de site van de Belastingdienst.

"Ik vind het heerlijk om met de dieren bezig te zijn. 
Dan denk ik helemaal nergens aan."

Dierenverzorger Lennart

DIT ZEGGEN ONZE VRIJWILLIGERS

bottom of page