top of page

Dierenweide opent deuren op zondag 3 april

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2022


Dierenweide Slingerbos in Huissen opent zondag 3 april weer voor het eerst zijn deuren na het winterseizoen. Tussen 13.30 en 16.30 uur is iedereen welkom. Kom spelen, drink of eet samen wat aan een van onze picknicktafels en geniet van onze lieve dieren, zoals ons babygeitje Peer.

Toegankelijk voor iedereen

De weide is toegankelijk voor mensen in een rolstoel, want in de winter zijn er mooie paden gelegd langs alle weides. Als het mooi weer blijft en er genoeg vrijwilligers beschikbaar zijn, zijn we het hele jaar op zondag open!


Gastheren en gastvrouwen gezocht

Het liefst willen we nog vaker open, maar dan hebben we wel meer mensen nodig die op zo'n middag een oogje in het zeil houden. Daarom zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Als gastheer of gastvrouw ben je altijd met z'n tweeën. Je opent het hek, zet wat drinken en speelgoed voor de kinderen klaar, loopt lekker rond op het terrein en geeft antwoord op vragen van onze bezoekers. Ondertussen draag je bij aan een leuke en ontspannen middag in de natuur en zorg je ervoor dat de enige toegankelijke dierenweide in Lingewaard ook écht toegankelijk is. Lijkt het je wat om gastheer of gastvrouw te zijn? Wil jij dat een keertje of zelfs wel vaker doen? Stuur een mail naar info@dierenweideslingerbos.nl.

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page