top of page

Nieuwe sponsor: Arns & de Leeuw Makelaars

Bijgewerkt op: 24 nov. 2022


Arns & de Leeuw Makelaars uit Huissen is de nieuwe sponsor van Dierenweide Slingerbos. We zijn trots dat dit kantoor nu een van onze Zakelijke Vrienden is. Dankzij de hulp van onze sponsors kan de dierenweide bestaan en nog mooier worden. Zakelijke Vrienden kunnen ons op diverse manieren helpen. Financieel, door vrijwillige inzet of het leveren van materialen.

Sponsor

Als een bedrijf ons jaarlijks een financiële bijdrage levert, dan spreken we over een sponsor of Zakelijke Vriend. Alle donaties zijn welkom. Dat kan variëren tussen € 250,- en € 500,- per jaar. Onze Zakelijke Vrienden zetten we in het zonnetje op onze website en social media.


Inzet of materialen

We zijn ook blij met bedrijven die zich belangeloos inzetten of materialen willen leveren. Zo konden we met de bus van de Smaakcateraar een kippenhok ophalen en was Johnny Mom Grondverzet belangeloos aan het werk voor ons nieuwe pad naar het vrijwilligershuis.


Wil je ook met ons samenwerken? Of heb je een ander leuk idee? Laat het ons weten via info@dierenweideslingerbos.nl. We zijn altijd nieuwsgierig!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page